۱۱ ماه پیش

استخدام کارگر انبار برای شرکت آیدین در تهران
شرکت آیدین

استخدام کارگر انبار برای شرکت آیدین در تهران

تهران (منطقه ۹، فتح)
منقضی شده

حضوری
سابقه دارد (۱ سال)
از ۱۵ الی ۲۰ میلیون
تمام وقت (شنبه تا پنجشنبه از ساعت 6 الی 17)

منقضی شده
اطلاعات بیشتر
بروزرسانی

استخدام شرکت آیدین

 

شرکت آیدین جهت تکمیل کادر خود در استان تهران، شهر تهران (منطقه ۹، فتح) از متقاضیان واجد شرایط دعوت به همکاری می‌کند.

عنوان شغلی شرایط احراز
کارگر انبار
جنسیت: آقا
سابقه کاری: ۱ سال
حقوق: از ۱۵ الی ۲۰ میلیون
استان مورد نیاز: تهران
شهر مورد نیاز: تهران
حداکثر سن 38 سال
دارای کارت پایان خدمت یا معافیت (به غیر از پزشکی)
ساکن تهران
ملیت ایرانی
مزایا:
بیمه
بیمه تکمیلی
سرویس رفت و برگشت
ناهار
هدایای مناسبتی
اضافه کاری و سنوات و عیدی پایان سال

متقاضیان واجد شرایط علاوه بر کلیک روی دکمه ارسال رزومه، می‌توانند با شماره‌های زیر تماس حاصل و یا به آدرس اعلام شده به صورت حضوری مراجعه نمایند.

اطلاعات تماس
گزارش مشکل آگهی
این آگهی منقضی شده است و بنابراین اطلاعات تماس آن نمایش داده نمی‌شود. جستجوی سایر آگهی‌های مشابه
  • ثبت‌نام
  • ایمیل
  • تلفن
درباره مجموعه
شرکت آیدین

شرکت صنایع غذایی داداش برادر (آیدین) از سال ۱۳۲۳ در تبریز فعالیت دارد. این شرکت با خطوط تولید پیشرفته، محصولات متنوعی مانند آبنبات، شکلات، کیک و بیسکویت تولید می‌کند. محصولات با استاندارد ملی و نشان حلال، پس از کنترل کیفیت، به ۱۸ مرکز پخش در کشور توزیع می‌شوند و ۳۵٪ فروش به صادرات اختصاص دارد. شرکت با بیش از ۳۵۰۰ نفر پرسنل و تجربه ۵۳ ساله، بر مشتری‌مداری و کیفیت تأکید دارد. نام آیدین یادآور لذت شکلات با طعم اصیل است.

https://iranestekhdam.ir/?p=2911317
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی