استخدام مسئول فنی صنایع غذایی با بیمه در گروه کارخانجات صنعتی ایمن فرآوران نوتریکا
استخدام مسئول فنی صنایع غذایی با بیمه در گروه کارخانجات صنعتی ایمن فرآوران نوتریکا
(شنبه تا چهارشنبه ۰۸ تا ۱۷)
استخدام گروه کارخانجات صنعتی ایمن فرآوران نوتریکا
گروه کارخانجات صنعتی ایمن فرآوران نوتریکا جهت تکمیل کادر خود در استان فارس، شهر قیر و کارزین از متقاضیان واجد شرایط دعوت به همکاری میکند.
عنوان شغلی | شرایط احراز |
مسئول فنی صنایع غذایی |
جنسیت: آقا و خانم
مقطع تحصیلی: کارشناسی
رشته تحصیلی: شیمی، صنایع غذایی
سابقه کاری: ۱ سال
حقوق: توافقی
استان مورد نیاز: فارس
شهر مورد نیاز: قیر و کارزین
آزمون و تجزیه و تحلیلهای روتین و موردی مواد اولیه، شرایط محیطی و محصولات نهایی
تفسیر نتایج آزمون با مشخصات تعیین شده و نمونه شاهد نگهداری و حفاظت از تجهیزات آزمایشگاهی و پیگیری امور مرتبط با کالیبراسیون آنها ثبت، جمعآوری و مستندسازی کلیه اسناد مرتبط با آزمونها، موارد عدم انطباق و اقدامات اصلاحی جمعآوری دادههای تست آزمایشگاهی و انجام آنالیزهای مناسب پیگیری امور مرتبط با اخذ مجوزهای قانونی از نهادهای نظارتی و همکاری با آنها به ویژه اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو پیگیری امور مرتبط با ممیزیهای داخلی و ارائه گزارشهای مربوطه هماهنگی و پیگیری امور مرتبط با آزمایشگاههای همکار و طرف قرارداد داشتن سابقه کاری در صنعت مشابه، الزامی است مزایا:
بیمه
ناهار |
متقاضیان واجد شرایط علاوه بر کلیک روی دکمه ارسال رزومه، میتوانند رزومه خود را به ایمیل زیر ارسال نمایند.
- ثبتنام برای تکمیل فرم استخدام اینجا کلیک نمایید
- ایمیل hr@e-nutrica.com
- مهلت ۱۴۰۳/۰۷/۱۶
گروه کارخانجات صنعتی ایمن فرآوران نوتریکا (سهامی خاص) بزرگ ترین تولید کننده تخصصی انواع کنسانتره و سیروپ 100% طبیعی از خرما در استان فارس، شهرستان قیر و کارزین مستقر می باشد. این شرکت در سال 1399 موفق به اخذ پروانه بهره برداری از وزارت صنعت، معدن و تجارت جهت تولید انواع شیره، کنسانتره و قند مایع خرما گردید. همچنین پروانه بهداشتی تاسیس و بهره برداری کارخانه از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ شده است. در طول سال گذشته، ضمن انجام بازدیدهای فنی متعدد، جلسات مشاوره تخصصی با مشاورین تولید این دسته کالایی و مذاکره با شرکت های فرمولاسیون معتبر از کشور های سوییس، ایتالیا، اسپانیا و ترکیه و سپس ضمن رایزنی و هماهنگی و بازدید و برگزاری جلسات متعدد با مدیران و کارشناسان انستیتو تغذیه کشور، پیش بینی های لازم جهت تحقق نیاز های مصرف کنندگان بالقوه محصول (واحد های تولید انواع آبمیوه و نوشیدنی های گازدار و بدون گاز، واحدهای تولید فرآورده های لبنی و بستنی، واحدهای تولید کیک، بیسکویت، کوکی و کلوچه، واحدهای تولید انواع سس و دسر، واحدهای تولید انواع مربا و مارمالاد، واحدهای تولید انواع سیروپ ساده و