• ۱۴۰۱/۱۲/۱۴
  • 0k نظر «نمایش»

لزوم پیگیری شاخص رتبه معلمان بعد از طرح رتبه بندی

لزوم پیگیری شاخص رتبه معلمان بعد از طرح رتبه بندی

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۰ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

معلمی که دنبال شاخص رتبه نباشد، به کارمند تبدیل می‌شود 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایلنا، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: معلمان بعد از رتبه بندی اگر به دنبال شاخص رتبه نباشند، به کارمند تبدیل می شوند.

به گزارش خبرنگارایلنا، "علیرضا منادی سفیدان" رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در ادامه همایش تربیت و معلمان آینده و تحلیل از دانشجومعلمان برتر و سرآمد دانشگاه فرهنگیان گفت: مجلس از بودجه دولت ۵۰ هزار میلیارد تومان به جیب معلمان آورد و حقوق ۸۰۷ هزار معلم بین ۲ و نیم تا ۵ و نیم میلیون زیاد شد.

رئیس کمیسیون آموزش یادآور شد: ۴۷ هزار میلیارد هم برای همسان سازی اساتید خرج شد و ۴۳ هزار میلیارد بودجه نیز برای شرکت‌های دانش بنیان که در واقع این پول به نخبگان می رسد و براساس قانون جهش تولید بود که در نظر گرفتیم.

او اظهار کرد: اگر دنبال پول و درآمد هستید، پیشنهاد می کنم قانون جهش تولید را بخوانید؛ اگر از آن آگاه باشید در مسیر دانش بنیان‌ها سود خوبی می برید.

منادی اضافه کرد: قبلا گروه سنی کودکان صفر تا ۶ ساله ها دست بهزیستی بود و ما مهدکودک ها را وارد آموزش و پرورش کردیم و سازمان ملی تعلیم تربیت را شکل دادیم که کار بزرگی بود و این بخش از زنجیره آموزش و پرورش جدا و ناقص بود. تشکیل یک سازمان جدید کار سختی بود. ۱۲ درصد از بودجه را دولت برای کمیسیون آموزش قانون گذاری کرده و در بخش‌های مختلف پرداخت می شود.

رئیس کمیسیون آموزش یادآور شد: دانشجومعلم باید همه مقاطع دوران تحصیل را در نظر بگیرد؛ از ۰تا ۶ تا دبیرستان تا دانشگاه و آخر هم دانشجو علمی دارد و این علم را باید به محصول تبدیل کند.

او درمورد موضوع رتبه بندی معلمان افزود: رتبه بندی عنصر رقابت را در جامعه معلمان وارد کرد. حدود ۱۰۰ سال است تحولی در آموزش و پرورش کشور رخ نداده و به جز محتوای کتاب ها بعد از انقلاب، تحولی دیگر رخ نداد.مخالفت های شدیدی برای رتبه بندی وجود داشت. کسانی مقابل رتبه بندی ایستادند که باور کردنی نبود‌. جمهوری اسلامی امروز پول خرج می کند تا ۵ سال بعد ببینیم نتیجه رتبه بندی خوب بوده یا نه؟ هدف رتبه بندی ارتقای شان معلم و کیفیت آموزش است و باید در زمان نتیجه را بررسی کرد.

او در آخر گفت: توجه کنید که بعد از رتبه بندی معلمی که دنبال شاخص رتبه نباشد، به کارمند تبدیل می شود و دیگر نمی تواند آموزش بدهند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2711934
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
ای نماد