• ۱۴۰۵/۰۵/۲۴
  • 2 نظر «نمایش»

نیاز وزارت بهداشت به جذب نیروی جدید در سال ۱۴۰۵

نیاز وزارت بهداشت به جذب نیروی جدید در سال ۱۴۰۵

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 2 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

کمبود 100 هزار پرستار در کشور

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایسنا، معاون پرستاری وزارت بهداشت از کمبود 100 هزار نیروی پرستاری در کشور و درخواست وزارت بهداشت برای جذب نیروی جدید خبر داد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با بیان اینکه کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در کشور را بارها اعلام کرده‌ایم، گفت: با استفاده از مجوزه‌های قطره‌چکانی در بهترین حالت ممکن توانسته‌ایم شرایط موجود را حفظ کنیم.

دکتر عباس عبادی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جذب پرستار تازه‌نفس و تلاش در جهت رفع مشکل کمبود نیروی پرستاری اظهار کرد: وزارت بهداشت در نامه‌ای خطاب به سازمان اداری و استخدامی اعلام کرده به جذب نیروی انسانی جدید نیاز دارد و اعلام نیاز این وزارتخانه ۶۰ هزار نفر برای کل نظام سلامت است. براساس اطلاعاتی که در دست دارم، بازخوردی از سازمان اداری و استخدامی دریافت‌ نکرده‌ایم.  

او با بیان اینکه فرایند جذب نیروی انسانی زمان‌بر است، توضیح‌داد: براساس شرایط، پیش‌بینی می‌کنیم تخصیص سهمیه جذب نیروی انسانی در نیمه دوم سال جاری اتفاق‌ افتد. پس از اعلام نظر مثبت سازمان اداری و استخدامی، میزان سهمیه جذب نیروی انسانی مشخص می‌شود و برگزاری آزمون را پیگیری می‌کنند. به طور معمول، ۴۵ تا ۵۰ درصد سهیمه آزمون استخدامی برای گروه پرستاری است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت درباره اهمیت جذب پرستار گفت: اگرچه «کمبود پرستار» و «پرستار باانگیزه و باکیفیت» دو مولفه با مفهوم متفاوت هستند، اما فقدان هرکدام می‌تواند سلامت مردم را با خطر مواجه‌ کند. اگر «سلامت مردم» و «ارائه خدمات باکیفیت» برای نهادها و ارگان‌های خارج از وزارت بهداشت اهمیت دارد، به موضوع جذب پرستار با کیفیت توجه‌ کنند.

عبادی درباره نیاز نظام سلامت به پرستار توضیح‌ داد: بارها اعلام کرده‌ایم که با کمبود ۱۰۰هزار پرستار در کشور مواجه هستیم. در بهترین حالت ممکن، جذب نیروی پرستاری سال‌های گذشته معادل نیروی انسانی است که از نظام سلامت خارج شده‌اند. بازنشستگان و افرادی که بنا به هر دلیل از چرخه ارائه خدمت خارج شده‌اند، نیروی انسانی خارج‌ شده از نظام سلامت را تشکیل می‌دهند.     

معاون پرستاری وزارت بهداشت تصریح کرد: علاوه بر نیروی انسانی که از نظام سلامت خارج شده‌اند، موضوع تخت‌های تازه‌تاسیس نیز مطرح است که این تخت‌های بیمارستانی به جذب نیروی انسانی نیاز دارند. بر این باور هستم با استفاده از مجوزه‌های قطره‌چکانی در بهترین حالت ممکن توانسته‌ایم شرایط موجود را حفظ کنیم.

ورود به صفحه استخدام وزارت بهداشت

ورود به صفحه استخدام پرستاری

منبع: خبرگزاری ایسنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3107972
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 2