- ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
- 0k نظر «نمایش»
تغییر سهم آزمون کتبی و ارزیابی تکمیلی در آزمون های استخدامی سال آینده
تغییر سهم آزمون کتبی و ارزیابی تکمیلی در آزمون های استخدامی سال آینده
- بروزرسانی:
- دیدگاه: ۰ (نمایش)
- دیدگاههای منتظر: ۰ دیدگاه

تغییر نسبت امتیازی مصاحبه و ارزیابی تکمیلی آزمون های استخدامی
روی لینکها بزنید و بیشتر بخوانید
آغاز تغییر نسبت امتیازی در آزمونهای استخدامی
موضوع تغییر نسبت امتیازی مصاحبه و ارزیابی تکمیلی ازمون های استخدامی از کجا شروع شد؟
علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش عصر چهارشنبه، ۵ دی ماه، در جریان سفر استانی هیات دولت به خراسان شمالی در دیدار با مدیران مدارس این استان از تغییر توزیع امتیازبندی آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و اینگونه گفت: تلاش کردیم چالشهای آزمون هایی که برگزار کردند حل و بازبینی کنیم، همچنین درصد آزمون کتبی به مصاحبه در آزمونهای استخدامی که ۴۰ به ۶۰ بود را به ۳۰ به ۷۰ برگردانیم.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید.
تغییر سهم نمره علمی و مصاحبه در گزینش معلمان
آیا تندروی در فرآیند گزینش معلمان صحیح است؟
طبق خبر منتشر شده در ۱۵ دی ۱۴۰۳ معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزشوپرورش با تأکید بر اینکه تندرویهای بیمورد و سهلانگاری در فرآیند گزینش معلمان قابل قبول نیست، گزینش آموزشوپرورش را امری پراهمیت و ضروری دانست.
قاسم احمدی لاشکی از تغییر سهم نمره علمی و مصاحبه در گزینش معلمان خبر داد و اینگونه گفت: در آزمون امسال، 40 درصد نمره علمی و 60 درصد مصاحبه در نظر گرفته شد. این روش مطلوب نیست و لازم است تأکید بیشتری بر نمره علمی صورت گیرد. پیشنهاد ما برای سال آینده این است که 70 درصد از وزن به نمره علمی و 30 درصد به مصاحبه اختصاص داده شود.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید.
افزایش سهم تاثیر آزمون کتبی در آزمونهای استخدامی
آیا سهم بیشتر مصاحبه در جذب افراد به اعمال سلیقه منجر میشود؟
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور ضمن تاکید بر افزایش سهم تاثیر آزمون کتبی در آزمون های استخدامی در بخش دیگری از سخنان خود درصدبندیهای ادوار گذشته برای سنجش علمی، مهارتی و تشخیص شایستگی افراد برای استخدام در دستگاههای اجرایی را بیعدالتی در استخدام دانست و گفت: ملاک جذب افراد در برخی ادوار اینگونه بود که ۴۰ درصد نتیجه آزمون و ۶۰ درصد نتیجه مصاحبه مورد وثوق واقع میشد که اعتقاد داریم سهم بیشتر مصاحبه در جذب افراد به اعمال سلیقه منجر میشود و این بیعدالتی است.
رفیعزاده با تاکید بر اینکه آزمونهای استخدامی سراسری فرصت برابر در اختیار افراد در سطح کشور قرار میدهد، افزود: یکی از اصلاحاتی که در بدو امر از همکارانم خواستم این بود که سهم آزمون کتبی به ۷۰ درصد و سهم مصاحبه به ۳۰ درصد برسد تا بتوانیم میزان اعمال سلیقه در جذب افراد را کاهش دهیم و نحوه جذب افراد در دولت را عادلانه کنیم.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید.
تمرکز باید روی آزمون کتبی باشد!
تمرکز آزمون های استخدامی سال آینده باید روی آزمون کتبی باشد!
معاون محترم رئیس جمهور در جمع معترضین به نحوه مصاحبه ها و تجمیع امتیازات شرکت کنندگان در آزمون استخدامی گفت: از آنجایی که این موضوع ارتباط زیادی به سازمان ما ندارد و ما صرفاً مجوز صادر میکنیم، وزارتخانه متولی اجراست ولی معنی آن این نیست که ما موضوع را پیگیری نکنیم.
قطعا ما پیگیر این موضوع هستیم ولی از این به بعد ارزیابی آزمون ها از دقت بسیار زیادی برخوردارند و تمرکز ما روی آزمون های عدالت محور کتبی است.
علاء الدین رفیع زاده گفت: تلاشمان این است که سلیقه افراد را دخیل نکنیم چون شما میدانید که وقتی ما درصد های امتیازی تعیین شده برای مصاحبه گر ها و... را تغییر دهیم در نتیجه تعیین گر، خروجی اون آزمون ها میباشد، ما تلاشمان این است که تمرکزمان روی آزمون های کتبی باشد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید.
ایجاد عدالت استخدامی
آیا ایجاد عدالت استخدامی با افزایش وزن آزمونهای کتبی امکان پذیر است؟
علاءالدین رفیعزاده که در یک برنامه تلویزیونی حضور داشت، در پاسخ به پرسش مجری درباره رویکرد دولت چهاردهم در زمینه استخدام، منابع انسانی و تحقق عدالت استخدامی اظهار داشت:
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درباره افزایش وزن آزمونهای کتبی در فرآیند استخدام اینگونه گفت: یک اتفاقی هم که ما از آزمونهای آتی به آن پایبند خواهیم بود وزن آزمونها را بالا میبریم یعنی چه؟ مستحضرید افرادی که میخواهند در دولت و دستگاههای اجرایی جذب بشوند بعنوان کارمند دولت، یک مرحله آزمون کتبی میدهند یک مرحله هم مصاحبه و ارزیابیهای تکمیلی دارند، در برخی از آزمونها یا در آزمونهای گذشته ترکیب این نسبت امتیازی ۴۰ به ۶۰ بود یعنی ۴۰ درصد آزمون کتبی بود، ۶۰ درصد در برخی از آزمونهای ما میرفت روی ارزیابیهای تکمیلی که در برگیرنده مصاحبه و اینها بود، در آزمونهای آتی ما ۷۰ به ۳۰ میکنیم یعنی ۷۰ درصد امتیاز افراد از آزمون کتبی میگیرند و ۳۰ درصد به مصاحبهها میرود، چون معتقدیم که وقتی هر چقدر وزن بیشتری بدهیم به مصاحبه و ارزیابیهای تکمیلی که افراد دارند ارزیابی میکنند انتخابهای سلیقهای افزایش پیدا میکند اگر اهمیت بدهیم به مصاحبه و اینها، بنابراین ما ضریب نمره مصاحبه را ۳۰ در نظر میگیریم ۷۰ درصد را میگذاریم روی آزمون کتبی.
با این روش گزینش سلیقهای کمتر خواهد شد؟
رفیع زاده: بله، یعنی اگر ۷۰ درصد امتیاز کسب شده توسط آزمون کتبی سنجیده بشود بنابراین به عدالت نزدیکتر میشود و افراد قوی تری هست و در کنار آن علاوه بر این که نظارت بر آزمونها را هم خواهیم داشت آن ۳۰ درصدی که میگوییم بر اساس مصاحبه و ارزیابی تکمیلی آن هم یک دستورالعمل مشخصی داشته باشد یعنی بعنوان یکی از اقدامهای اصلی ما این است که آن ۳۰ درصد هم از حالت سلیقهای تا جایی که میتوانیم خارج کنیم، یک دستورالعملی را داریم آماده میکنیم که دقیقا مشخص باشد که مثلا کسی مورد سوال واقع میشود در مصاحبه، چه آیتمهایی داشته باشد.
برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک نمایید.
ورود به صفحه اخبار لحظه به لحظه آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی
اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.