استخدام جدید دیجی‌کالا در تهران و البرز
  • ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
  • 3 نظر «نمایش»

اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت ضروری است

اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت ضروری است

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 3 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

پیرامون درخواست اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری فارس، عضو هیأت رئیسه مجلس بر ضرورت اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت تاکید و خواستار اجرای دقیق قوانین این طرح شد.

عضو هیأت رئیسه مجلس خواستار اجرای دقیق قوانین ساماندهی کارکنان دولت و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از سوی دولت شد که منجر به حفظ سرمایه‌های اجتماعی کشور می‌شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، روح الله متفکرآزاد در جلسه علنی صبح امروز(یکشنبه، 6 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، با درود به خون های پاک و به ناحق ریخته شده کودکان، زنان و مظلومانی که جلوی چشمان عالم که به اصطلاح از حقوق بشر دم می زند، تکه پاره می شود، گفت: نطق خود را به غزه مظلوم، لبنان سرافراز، سنوارها، سیدحسن نصرالله ها، سیدهاشم صفی الدین ها، شهید نیلفروشان ها، حاج قاسم سلیمانی ها و هنیه ها تقدیم می کنم.نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین نطق خود را به 6 شهید ارتش و هزاران شهید نیروهای مسلح و 10 شهید فراجا تقدیم می کنم؛ آنها که جان دادند تا ایرانمان پایدار بماند و تقدیم می کنم به آنها که سینه هایشان را ستبر کردند تا ملت ما در امان و امنیت بخوابد و دشمن زبون هنگام حمله خود در پناهگاه ها جای بگیرد.وی با ابراز امیدواری از اینکه به احترام خون قریب به بیش از 50 هزار شهید بی گناه در یک سال گذشته، فروپاشی رژیم جعلی را به چشم خواهیم دید، گفت: از دیپلماسی دولت و مجلس در این قضیه سپاسگزارم.متفکرآزاد در ادامه با بیان اینکه بازنشستگان موضوعی دارند که دولت را به سمت آن توجه می دهم، عنوان کرد: ما نمی توانیم تعهدات دولت ها و مجالس را منقطع و غیرقابل انتقال به دولت ها و مجالس بعدی بدانیم. زمانی که متناسب سازی حقوق بازنشستگان در مجلس قبل و در جریان برنامه هفتم به تصویب رسید، محل تأمین منابع آن نیز تعیین شد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم خطاب به دولت، اضافه کرد: این(بازنشستگان) سرمایه اجتماعی کشور برای حکمرانی شما لازم است. ما به بازنشسته ای که نمی تواند زندگی خود را بچرخاند چه بگوییم. تشکر می کنم که مجلس آیین نامه دولت را لغو کرد که در حال کاهش کسورات بود. سریعا باید آیین نامه جدید در این خصوص از سوی دولت تدوین شود.

وی در ادامه در رابطه با ساماندهی کارکنان دولت، اظهار داشت: این موضوع همواره در دوره قبلی و این دوره مجلس مورد مطالبه بوده است. این سرمایه اجتماعی ایجاب می کند تا ما بتوانیم کارکنان دولت، نیروهای پیمانکاری و شرکتی ها را از ظلمی که شبانه روز به آنها می شود، نجات دهیم. ما از وضعیت بودجه آگاه هستیم اما معمولا راهکارهای تحقق آن را نیز دیده ایم.

متفکرآزاد خطاب به رئیس جمهور تأکید کرد: به شعار و آرمانی که تحت عنوان وفاق دادید عنایت داشته باشید و صیانت کنید؛ در برخی وزارتخانه ها و استانداری ها قلع و قمع شدید و با بی احترامی در حال انجام است. ظاهرا هم تعهد دارند تا افرادی را روی کار بیاورند که سوءسابقه دارند. من نمی گویم افراد باید حتما حزب اللهی باشد، اما مگر در جمع خودتان زندان‌ندیده ندارید و کسانی را ندارید که تصاویر آن چنانی نداشته باشند لذا آقای پزشکیان از وفاقی که شعار آن را دادید صیانت کنید و ما هم از شما حمایت می کنیم.

عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی با اشاره به موضوع ناترازی های انرژی، عنوان کرد: در جریان بررسی احکام برنامه هفتم پیشرفت به موضوع انرژی های نو و تجدیدپذیر و انرژی هسته ای توجه شده است؛ از سازمان انرژی اتمی که برای 20 هزار مگاوات تولید هسته ای برنامه ریزی کرده و در حال اجرا است سپاسگزارم که اگر این میزان تحقق یابد ما می توانیم از گاز برای سرمایه گذاری در صنایع پایین دستی نفت و گاز و در زنجیره ارزش استفاده کنیم.وی افزود: وقتی شما در عسلویه 400 میلیون دلار سرمایه گذاری می کنید می توانید در عرض یک سال و نیم، بازگشت سرمایه داشته باشید به این معنا که فرایند پایین دستی، زنجیره ارزش مطمئنی است.

متفکرآزاد با اشاره به مسائل استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه این استان به دلیل سرمایه گذاری بخش خصوصی سر پا مانده، عنوان کرد: دولت باید نقش خود را در تحرک سرمایه گذاری ایفا کند لذا نامه ای به آقای رئیس جمهور نوشته و در جریان آن، از پیشران های توسعه استان را نام برده ام.متفکرآزاد در ادامه با بیان اینکه ما از رئیس جمهور می خواهیم برای جبران ظلم هایی که دانسته یا نادانسته در دهه های گذشته رخ داده، سرمایه گذاری در استان را به جریان بیاندازد، گفت: ما به صنعت پیشران در استان و همچنین به برق پایدار نیاز داریم و پست های انتقال برق معیوب است.عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به ایرادات توزیع برق در استان آذربایجان شرقی ادامه داد: فیدرهای 400گانه استان آذربایجان شرقی در استان ها و شهرهای مشابه، با فیدرهای 200گانه مواجه است، یعنی توزیع برق در استان ما معیوب است.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه کریدورهای ریلی، هوایی و جاده ای استان، توسعه کشور را در پی دارد، خاطرنشان ساخت: استان ما، محل اتصال به CIS، قفقاز و اروپا است. درباره مسائل استان، پدیده ها و پروژه های نیمه کاره نیز تقاضای جدیت از سوی وزرا را داریم تا به پایان برسد.

ورود به صفحه طرح ساماندهی کارکنان دولت

ورود به صفحه تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

منبع: خبرگزاری فارس

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=2909222
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 3