• ۱۴۰۵/۰۶/۰۲
  • 10 نظر «نمایش»

تاکید بر حذف واسطه ها و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

تاکید بر حذف واسطه ها و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 10 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

پرداخت مستقیم حقوق نیروهای شرکتی کافی نیست

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری ایسنا، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس بر حذف واسطه ها و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی تاکید کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی قصه پرغصه‌ی است که همچنان ما با آن گرفتاریم، گفت: قرار بود پرداختی نیروهای شرکتی به طور مستقیم انجام شود کمااینکه در بسیاری از جاها انجام می‌شد اما چرا این کار صورت نمی‌گیرد؟ اکنون یک میلیون نیروی شرکتی در دستگاه‌های اجرایی کار می‌کنند. انتظار می‌رود رئیس‌جمهور به وعده خود عمل کند.

فاطمی اظهار کرد: هم امام شهیدمان، هم مقام معظم رهبری، هم حضرت امام راحل، همه از دولت‌ها و شاکله دولت حمایت کردند. البته دولت توفیقاتی هم داشته و بی تدبیری‌ها و تصمیمات غلط هم بوده است اما ما نباید طوری صحبت کنیم که احساس شود اگر دولت پزشکیان شکست بخورد، یک جریان سیاسی شکست می‌خورد. این درست نیست چون رخ دادن این موضوع به معنای شکست نظام است بنابراین همه باید به دولت کمک کنیم البته باید نقد هم بکنیم، حرف بزنیم و بر بی‌عرضگی‌ها و ناکارآمدی‌ها نظارت داشته و اخطار بدهیم.

فاطمی با بیان اینکه باید مجلس به فهرستی از مشکلات بپردازد، گفت: دولت می‌گوید لایحه اصلاح ماده ۱۰۶ قانون مدیریت خدمات کشوری را ارائه داده است. خیلی از کارمندان دریافتی دارند اما چون مشمول کسور بازنشستگی نمی‌شودف در بازنشستگی دچار خسران می‌شوند بنابراین باید رسیدگی به آن را به سرعت در دستورکار قرار دهید.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی قصه پرغصه‌ی است که همچنان ما با آن گرفتاریم، گفت: قرار بود پرداختی نیروهای شرکتی به طور مستقیم انجام شود کمااینکه در بسیاری از جاها انجام می‌شد اما چرا این کار صورت نمی‌گیرد؟ اکنون یک میلیون نیروی شرکتی در دستگاه‌های اجرایی کار می‌کنند.انتظار می‌رود رئیس جمهور به وعده خود عمل کند.

فاطمی بیان کرد: هیات وزیران فقط گفته پرداخت مستقیم انجام شود که این قابل قبول نیست و ما کوتاه نمی‌آییم. باید شرکت‌های مافیایی واسطه حذف شوند و قرارداد مستقیم منعقد شود.

ورود به صفحه طرح ساماندهی کارکنان دولت

ورود به صفحه تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

منبع: خبرگزاری ایسنا

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3111381
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 10