• ۱۴۰۴/۰۹/۲۶
  • 15 نظر «نمایش»

تعیین تکلیف نیروهای شرکتی در دستور کار دولت است

تعیین تکلیف نیروهای شرکتی در دستور کار دولت است

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 15 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی منوط به آزمون است!

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری تابناک، سخنگوی دولت به تشریح آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی پرداخت.

مهاجرانی، سخنگوی دولت گفت: موضوع نیروهای شرکتی در دولت و مجلس موافقان و مخالفانی دارد. طبق قانون هرنیرویی می‌خواهد تبدیل وضعیت شود باید در آزمون شرکت کند. کارگروه این تدبیر را انجام داده‌ تا نیروهای شرکتی، امتیازاتی تحت عنوان سنوات کار و تخصصی که دارند، دریافت کنند و در آزمون برای آنان در نظر گرفته شود.

سخنگوی دولت با قدردانی از همراهی مردم با طرح اصلاح قیمت بنزین، گفت: اصلاحات اقتصادی در راستای حفظ کرامت و منزلت مردم انجام می‌شود.

مهاجرانی در پاسخ به پرسشی درباره تعیین تکلیف نیروهای شرکتی، اظهار کرد: موضوع نیروهای شرکتی در دولت و مجلس موافقان و مخالفانی دارد. دولت چهار دستگاه سازمان برنامه و بودجه، سازمان امور اداری استخدامی، معاونت حقوقی و معاونت اجرایی رئیس‌جمهوری را در این زمینه موظف کرده کارگروهی تشکیل دهند تا مشخص شود چگونه می‌توان پرداخت به ذینفع نهایی انجام شود و شرکت‌ها از این میان برداشته شوند؟ پیش‌نویس طرح  آماده شده و به دولت خواهد آمد.

ببینید | ویدئوی توضیحات مهاجرانی در رابطه با ساماندهی نیروهای شرکتی 

وی یادآور شد: طبق قانون هرنیرویی می‌خواهد تبدیل وضعیت شود باید در آزمون شرکت کند. کارگروه این تدبیر را انجام داده‌ تا نیروهای شرکتی، امتیازاتی تحت عنوان سنوات کار و تخصصی که دارند، دریافت کنند و در آزمون برای آنان در نظر گرفته شود.

سخنگوی دولت درباره استیضاح وزرا اظهار داشت: استیضاح حق قانونی مجلس است و می تواند در راستای امور مردم استفاده کند، ولی هر وزیری که استیضاح می شود تا وزارتخانه به جای اول بازگردد تیم مدیریتی خود را مستقر کند ۶ ماه تا یکسال زمان می رود، هر وزارت خانه ای که در آن وزیر عوض می شود تا مدت ها نمی تواند برنامه های بلند مدت خود را دنبال کند.

وی افزود: درمورد استعفا نیز این موضوع را به شدت تکذیب می کنم در فضای رسانه ممکن است بسیاری از حرف ها زده شود تا موضوع رسمی نشده رسانه های رسمی درمورد آن صحبت نکنند. هر استعفایی را به شدت تکذیب می کنم.

ورود به صفحه طرح ساماندهی کارکنان دولت

ورود به صفحه تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

منبع: خبرگزاری تابناک

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3054862
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 15