• بروزرسانی ۱۴۰۲/۰۲/۱۸
  • 1k نظر «نمایش»

در مصاحبه های تخصصی و عمومی استخدامی چه می پرسند؟

در مصاحبه های تخصصی و عمومی استخدامی چه می پرسند؟

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: ۷۵ (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

مصاحبه تخصصی سازمانهای دولتی و نیمه دولتی

در این مبحث ما در "تیم آموزشی سایت ایران استخدام" قصد داریم تا در خصوص نحوه برگزاری مصاحبه های تخصصی و عمومی استخدامی سازمان‌های دولتی و یا شرکت‌های نیمه دولتی توضیح دهیم.
قبل از هر چیز یادآوری می‌شویم که نوشته مذکور در کتاب منتشر شده ایران استخدام عیناً نقل شده است و دارای مالکیت مادی و معنوی برای صاحب اثر آن می باشد، هرگونه کپی برداری از این مطلب منجر به پیگرد قانونی خواهد شد. (استفاده از این مطلب برای تمامی کارجویان گرامی بلامانع می باشد)
ضمناً اگر مایل هستید در خصوص مراحل کلی استخدام در سازمان‌های دولتی از برگزاری آزمون تا اعلام نتایج نهایی و شروع به کار مطلع شوید، پیشنهاد میکنیم که مطلب زیر را مطالعه نمایید:

 مراحل استخدام در سازمان های دولتی به شرح زیر می‌باشد

به صورت کلی مراحلی که کارجو جهت استخدام شدن در سازمانهای دولتی باید طی نماید به شرح زیر است:
مرحله 1: شرکت در آزمون علمی استخدامی
مرحله 2: اعلام نتایج چند برابر و یا یک برابر آزمون علمی استخدامی
مرحله 3: تحویل مدارک معرفی شدگان مرحله آزمون علمی (با توحه به اطلاعیه سازمان مربوطه که پس از اعلام نتایج منتشر میشود)
مرحله 4: مصاحبه تخصصی و عمومی
مرحله 5: اعلام نتایج مصاحبه تخصصی و عمومی به میزان 1 برابر ظرفیت
مرحله 6: تحویل مدارک گزینش
مرحله 7: گزینش (شامل مصاحبه عقیدتی و سیاسی و تحقیقات محلی و گاهاً استعلام)
مرحله 8: اعلام نتایج گزینش
مرحه 9: معاینات پزشکی (بسته به اولویت سازمان ممکن است در مراحل قبل تر برگزار شود)
مرحله 10: دوره آموزشی (ضمن خدمت و یا قبل از شروع به کار رسمی به عنوان کار آموز)
مرحله 11: شروع به کار

پس از قبولی در آزمون علمی  استخدامی (مرحله 1 و 2 از مراحل بالا)، افراد قبول شده در این مرحله به میزان چند برابر ظرفیت وارد مراحل بعدی روند استخدامی میشوید، که عموماً شامل مرحله تحویل مدارک (مرحله 3 از مراحل بالا)  و مصاحبه تخصصی و عمومی (مرحله 4 از مراحل بالا) می شوند.
در استخدامی های دولتی از 100 نمره کلی که داوطلب استخدامی باید  در نهایت کسب کند، 70 درصد آن مربوط به بخش آزمون علمی و 30 درصد آن مربوط به بخش مصاحبه تخصصی و عمومی است.  و در آخر پس از برگزاری مصاحبه ها از جمع 100 نمره کسب شده نهایی (70درصد آزمون علمی و 30 درصد مصاحبه) افراد برتر به میزان یک برابر ظرفیت بر اساس بالاترین امتیاز از 100 به میزان ظرفیت مورد نیاز به مرحله گزینش معرفی خواهند شد.
بنابراین صرفاً با آزمون علمی و رتبه های کسب در در آن نتیجه نهایی افراد مشخص نخواهد شد، بلکه از 100 نمره نهایی 70 درصد نمره نهایی توسط بخش آزمون علمی و 30 درصد آن توسط مرحله مصاحبه تعیین خواهد شد و در نهایت جمع این دو مشخص کننده نفرات برتر خواهد بود.

 مرحله تحویل مدارک

به صورت معمول بین 1 الی 4 هفته پس از اعلام نتایج اولیه آزمون کتبی توسط مجری آزمون، اطلاعیه ای در خصوص نحوه تحویل مدارک صادر میشود. البته ممکن هست به صورت همزمان هنگام اعلام نتایج آزمون استخدامی اطلاعیه در خصوص مراحل بعدی (تحویل مدارک مورد نیاز و یا مکان و زمان مصاحبه ها منتشر شود). بنابراین پس از اعلام نتایج آزمون کتبی یا اطلاعیه نحوه عمل پذیرفته شدگان جهت تحویل مدارک و زمان و مکان مصاحبه ها منتشر میشود و یا در حدود بین 1 الی 4 هفته پس از اعلام نتایج اطلاعیه ی مذکور توسط سازمان استخدام کننده منتشر میشود.

نکته: در برخی از موارد ممکن است مسئولین برگزاری آزمون استخدامی به جای صدور اطلاعیه از روش تماس تلفنی و یا پیامکی با پدیرفته شدگان استفاده نمایند که بسیار معدود می باشد.

 مرحله مصاحبه تخصصی و عمومی

در صورتی که نتایج آزمون کتبی چند برابر ظرفیت اعلام شده باشد، به صورت معمول در این مرحله پذیرفته شدگان جهت انجام رقابت و انتخاب نهایی وارد مصاحبه تخصصی و عمومی میشوند. مصاحبه تخصصی و عمومی شامل آیتم های مختلفی می باشد. در واقع بر اساس تصمیم گیری هر سازمان، روند و آیتمهای مصاحبه تخصصی و عمومی تعیین می شود.

عمده آیتم‌های مهم مرحله مصاحبه عمومی و تخصصی شامل موارد زیر می باشد:
1- سوالات تخصصی رشته تحصیلی: شامل سوالات تخصصی از مباحث مهم و کلیدی رشته تحصیلی شما.
2- سوالات عمومی شخصی: شامل سوالات عمومی در رابطه با خود شما، مانند معرفی و نام دانشگاه و شغل پدر و مادر و نام رشته تحصیلی و محل سکونت و دلیل علاقه شما به این سازمان و این شغل و هرگونه صحبت شخصی دیگر به بهانه مشاهده نوع گفتار شما.
3- سوالات عمومی در خصوص میزان آشنایی شما با سازمان مربوطه و مباحث کلیدی آن: مانند نام مدیر عامل فعلی سازمان، سوال در خصوص طرح های جاری و مهم سازمان مربوطه و... .
4- سوالات تخصصی در خصوص مباحث تخصصی سازمان مربوطه: مانند سوال در خصوص وظایف رشته شغلی که شما در آن قبول شده اید و سوالات چالش برانگیر مانند نحوه عمل شما در مقابل رشوه و یا همکار عصبانی و یا مشتری عصبانی و یا نحوه عمل شما در خصوص دستور خلاف قانون مافوق و سوالات در خصوص مباحث تخصصی مربوط به سازمان مروبطه.
5- روانشناسی: که یا به صورت مصاحبه یک روانشناس با شما انجام میشود و یا به صورت تکمیل فرم های روانسنجی که در اختیار شما قرار خواهد گرفت و یا هر دو مورد. سوالاتی مانند نقاط ضعف و قدرت شما، نحوه برخورد با مشتری عصبانی و...
6- آزمونهای عملی: در برخی از رده های شغلی که نیاز به مهارت های خاص در انجام آن می باشد گاهاً آزمونهایی به صورت علمی از کارجویان گرفته میشود. مانند روخوانی و درک مطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش. تست های ورزشی و بدنی در آزمونهای استخدامی آتش نشانی و یا نگهبانی بانکها یا سازمانهای نظامی و یا کار با کامپیوتر و...
7- آزمون هوش و استعداد سنجی: شامل تستها و سوالات هوش و استعداد سنجی و سوالات تحلیلی عمومی.

یادآور میشویم:
همانطور که در ابتدا خدمتتان بیان شد هر مصاحبه بسته به تصمیم سازمان مربوطه میتواند شامل همه و یا بخشی از این آیتم‌ها باشد.
تمام این آیتم ها تحت عنوان مصاحبه تخصصی و عمومی و به صورت مشترک انجام میشود.

مفاهیم مهم این بخش:

کاربرگ مصاحبه: در هنگام مصاحبه کاربرگ هایی شامل نمرات و آیتمهای نمره دار در اختیار مسئولین مصاحبه کننده قرار میگیرد که مسئولین مصاحبه کننده بر اساس آنها اقدام به اعمال نمرات هر آیتم به مصاحبه شونده میکنند. آیتمها و نمرات موجود در این کاربرگ در هر سازمان متفاوت است.

اعضای تیم مصاحبه کننده: شامل چند نفر از مسئولین سازمان مروبطه که مسئولیت انجام مصاحبه را بر عهده دارند.

چند برابر ظرفیت: به صورت معمول نتایج آزمون علمی جهت معرفی به مرحله مصاحبه تخصصی و عمومی به صورت چند برابر ظرفیت اعلام میشود. به صورت معمول نتایج سازمانها 1.5 برابر ظرفیت و یا 2 برابر ظرفیت و یا 3 برابر ظرفیت جهت معرفی به مرحله مصاحبه تخصصی و عمومی اعلام میشود. به عنوان مثال برای شغل محلی که ظرفیت پذیرش آن 2 نفر است، در اعلام نتایج به صورت 1.5 برابر ظرفیت 3 نفر اول جهت ورود به مرحله مصاحبه عمومی و تخصصی اعلام قبولی میشوند (2نفر ظرفیت پذیرش ضربدر1.5). در اعلام نتایج به صورت 2 برابر ظرفیت 4 نفر اول جهت ورود به مرحله مصاحبه عمومی و تخصصی اعلام قبولی میشوند (2نفر ظرفیت پذیرش ضربدر2). در اعلام نتایج به صورت 3 برابر ظرفیت 6 نفر اول جهت ورود به مرحله مصاحبه عمومی و تخصصی اعلام قبولی میشوند (2نفر ظرفیت پذیرش ضربدر3).

توضیحات نهایی در خصوص مصاحبه تخصصی و عمومی:
به صورت کلی سوال ابتدایی اکثر کارجویان گرامی در سایت ایران استخدام از واحد پشتیبانی ما در حول محور نحوه کسب آمادگی جهت حضور در مصاحبه تخصصی و عمومی می باشد. در پاسخ به این سوال باید خاظرنشان شویم که مصاحبه تخصصی و عمومی شامل آیتم های امتیازی مختلفی جهت مشاهده میزان اطلاعات و نحوه پاسخگویی و نوع صحبت و رفتار و شخصیت فرد می باشد. در تمامی مراحل مصاحبه، افراد مصاحبه کننده لزوماً فقط به دنبال پاسخ سوالاتی که از شما مطرح میکنند نیستند، شاید یک تیر و دو نشان میکنند، یعنی هم به دنبال مشاهده میزان اطلاعات و تسلط شما هستند و هم به دنیال کشف شخصتی و طرز صحبت و برخورد شما هستند. در برخی از موارد ممکن است مصاحبه گران اقدام به طرح سوالات پی در پی و یا بحث های تند با شما کنند و سعی کنند شما را در تنگنا و فشار عصبی قرار دهند از بابت
در نزد مصاحبه گران کاربرگ هایی موجود است که حاوی آیتمهای مختلف جهت امتیاز دهی در خصوص نحوه علکرد مصاحبه شونده می باشد. این کاربرگها و امتیازات داخل آنها قطعا در سازمانهای مختلف متفاوت می باشد. به عنوان مثال شاید در کاربرگ مصاحبه یک سازمان آیتم اعتماد به نفس 2 نمره را شامل شود ولی در کاربرگ سازمان دیگری اصلا امتیازی را شامل نشوند و...
در زیر نمونه ای از کاربرگهای مصاحبه تخصصی و عمویم را جهت مشاهده خدمتتان قرار میدهیم، با این توضیح مجدد که قطعاً ممکن است آیتمهای موجود در کاربرگ در هر سازمانی متفاوت باشند و این فقط یک نمونه از کاربر مصاحبه می باشد:
+ مشاهده کاربرگ نمونه مصاحبه استخدامی
توجه این یک نمونه و صرفاً از بابت آشنایی شما می باشد و لزوماً در همه آزمونهای استخدامی امتیازات تعیین شده به این شکل نیست.

 نکات مهم و طلایی در خصوص مصاحبه تخصصی و علمی

1- پوشش: نوع پوشش شما از مهمترین عوامل موثر در خصوص مصاحبه استخدامی می باشد. ممکن است نوع پوشش شما به خودی خود شامل آتیمی از بابت امتیاز نباشد اما، جزء مهمترین عوامل تاثیر گذار چه از بابت مثبت و چه منفی در ناخودآگاه ذهن مصاحبه کنندگان است. همانطور که به غلط و یا صحیح زمانی که شما یک کلام مشخص را از زبان یک فرد شیک پوش میشونید به صورت کلی در ذهنتان مورد قبول تر از یک فرد با لباسهای غیر مناسب است، نوع پوشش شما در طول مدت مصاحبه استخدامی نیز چنین تاثیری را در خصوص نمایش یک وجهه مناسب از شما دارد.

2- استرس: مهمترین رقیب افرادی قبول شده ای که در مصاحبه حاضر میشوند یک شخص نیست بلکه استرس خود آنهاست. بسیاری از کارجویان گرامی به دلیل استرس بالایی که مخصوصاً در چند دقیقه ابتدایی مصاحبه دارند لحظات طلایی و حساس ابتدایی در مصاحبه را از دست میدهند و متاسفانه همین امر  باعث تاثیر در کل روند مصاحبه می شود.

3- شایعات: یکی از موارد مرسوم در مصاحبه های استخدامی شایعاتی است که معمولاً هم توسط رقیبان منتشر میشوند. این شایعات در مواردی باعث دست کم گرفتن مصاحبه توسط شما و یا ایجاد استرس میوشند. به عنوان مثال رقیب شما حرف از نمره کم خودش میزند و یا احتمال انصارفش از استخدامی (دست کم گرفتن مصاحبه توسط شما). و یا از سختی مصاحبه و نگاه خشمگین مصاحبه گران و سوالات سخت مصاحبه و اختلاف زیادی که از بابت نمره با شما دارد و... اطلاع میدهد. (استرس وارد کردن به شما)

4- سهمیه: سهمیه یک امتیاز نیست، بلکه اختصاص یک ظرفیت جداگاهانه برای رقابت افراد سهمیه دار در آن ظرفیت جداگانه. بنابراین در یک آزمون دولتی یک فرد سهمیه دار هیچ زمانی با یک فرد بدون سهمیه وارد رقابت نمیشود. بنابراین هیچ فرد سهمیه داری در مصاحبه استخدامی سازمانهای دولتی از بابت امتیازی نسبت به فردی که سهمیه ندارد امتیاز اضافه ای نخواهد داشت، چون اصولاً افراد سهمیه دار در ظرفیت مختص خودشان و یا یکدیگر رقابت میکنند و نه افراد بدون سهمیه.

5- خشم، استرس و دستپاچگی ناشی از فشار مصاحبه کنندگان: یکی از شگردهای مصاحبه کنندگان برای مشاهده واکنش و تحریک شما می باشد. در مواردی تحریک شما ممکن است توسط سوالات تخصصی بی ربط به رشته تحصیلی شما و یا تاکید مصاحبه گر به بک موضوع علمی نادرست و پافشاری بر اینکه شما اشتباه میکنید و یا بیان جملاتی مانند اینکه: شما به درد این شغل نمیخورید، شما دانش اتطلاعات پایینی دارید و یا شما مدرک بالاتر دارید پس حیف است که در این شغل باشید و... باشد. در برخی از موارد ممکن است در بین مصاحبه کنندگان فردی با حالت نگاه خاص با حالت زل زده مرتباً به شما خیره بشود و گاها بلند به پاسخهایی شما بخندد و ساکت بنشید و گاهاً در مخالفت به یک گفته شما به صورت تحقیر آمیز جمله ای را به زبان بیاورد، در اینگونه از موارد پیشنهاد ما حفظ خونسردی کامل به شماست. باید آگاه باشید که فرد  و یا افراد مذکور مشکل خانوادگی قبلی با من و شما ندارند، و این رفتار آنها فقط جهت مشاهده واکنش ما و خارج کردن ما از حالت رفتار ها طبیعی  است.

6- امکان جبران و پیشی گرفتن برای افراد دارای نمره آزمون علمی کمتر نسبت به رقیبان رتبه برتر در مصاحبه است: در حال حاضر (ممکن است در آینده شامل تغییرایت شود) در استخدامی های دولتی از 100 نمره کلی که داوطلب استخدامی باید  در نهایت کسب کند، 70 درصد آن مربوط به بخش آزمون علمی و 30 درصد آن مربوط به بخش مصاحبه تخصصی و عمومی است.  و در آخر پس از برگزاری مصاحبه ها از جمع 100 درصد نمره کسب شده (70درصد آزمون علمی و 30 درصد مصاحبه) افراد برتر به میزان یک برابر ظرفیت به مرحله گزینش دعوت خواهند شد. بنابراین هم به افرادی که در آزمون علمی خود رتبه بالاتر را کسب کرده اند و هم به افرادی که در آزمون علمی خود رتبه پایین ترین نسبت به رقیبان خود دریافت کرده اند قویاً عرض میکنیم که تجربه ما در مجموعه ایران استخدام طی چندین سال فعالیتی که در این حوزه داشته ایم نشان میدهد که امکان جبران امتیازات پایین تر بخش آزمون علمی در بخش مصاحبه وجود دارد، چون به نحوی که در بالا عرض کردیم در نهایت رتبه افراد بر اساس 100 نمره ای که 70 درصد آن شامل نمره آزمون علمی و 30 درصد آن شامل نمره مصاحبه میشود مشخص خواهد شد.

توجه: این یک نمونه و صرفاً از بابت آشنایی شما می باشد و لزوماً در همه آزمونهای استخدامی امتیازات تعیین شده به این شکل نیست.

7- زمان مصاحبه: تعداد بسیاری از کابران سایت ایران استخدام طی تماسهای خود با واحد پشتیبانی سایت ایران استخدام در خصوص کم و یا زیاد بودن زمان مصاحبه خود نسبت به رقیبانشان سوال میکنند، باید عرض کنم که زیاد تر و کمتر بودن زمان مصاحبه شما نسبت به رقیبانتان به خودی خود نشان نکته مثبت و یا منفی نیست.  عوامل بسیاری ممکن است باعث طولانی تر شدن و یا کوتاه تر شدن زمان مصاحبه یک فرد شود. از جمله اینکه به صورت معمول مساحبه گران در زمانهای ابتدایی روز مصاحبه با حوصله تر هستند و بیشتر تمایل به گپ و شوخی و صحبتهای حاشیه ای دارند و هر چه به پایان روز مصاحبه ها نزدیک تر میشویم به دلیلی خستگی سعی میکنند در حد مفید و نیاز مصاحبه را انجام دهند. ممکن است فردی در خصوص سوالهایی که از اون میشود پاسخ هایی را ارائه کنند که بیشتر مستعد گپ و گفتگو و به چالش کشیدن باشد، مثلا ممکن است شما در جواب سوال چه کاره ای پاسخ دهید که در نمایشگاه ماشین کار میکنم و به دلیل قصد یکی از مصاحبه کنندگان جهت فروش ماشین خود دقایقی بحث و سوالات شخصی ایشان از شما در خصوص قیمت ماشین و.. انجام بگیرد و عوامل بسیار دیگر.

بنابراین مدت زمان کم و زیاد مصاحبه رقیبان به خودی خود نشان دهنده مثبت و منفی نیست.

در آخر پیشنهاد میکنیم که از مطالب دیگر مرتبط در این زمینه که توسط گروه آموزشی سایت ایران استخدام تهیه شده اند حتماً دیدن نمایید:

1- مصاحبه روانشناسی: گفتیم که مصاحبه تخصصی و عمومی شما ممکن است شامل مصاحبه روانشناسی نیز باشد، که در این صورت ممکن است یا یک روانشناس با شما مصاحبه داشته باشد  و یا بدون حضور روانشناس به صورت تکمیل فرم های روانسنجی و یا هر دو مورد با هم انجام شود، بنابراین گروه آموزشی ایران استخدام اقدام به تهیه مطلب مجزا در خصوص سوالات روانشناسی آزمون استخدامی نموده است. مشاهده کنید

2- سوالات مصاحبه های استخدامی: ما در یک آرشیو کامل و جامع تمامی سوالات مطرح شده در مصاحبه های سازمانها و شرکتهای دولتی و غیر دولتی که کاربرانمان پس از حضور در مصاحبه برای ما نقل کرده اند را به صورت یکجا و دسته بندی شده گردآوری کرده ایم، که برای مساهده این مجموعه ارزشمند میتوانید اینجا کلیک نمایید.  

ضمناً اگر میخواهید که بدانید مرحله گزینش استخدامی که پس از مرحله مصاحبه تخصصی و عمومی برگزار میشود به چه شکل است، پیشنهاد میکنیم که مطلب بعدی زیر را نیر مطالعه نمایید:

جربیات: در زیر چند نمونه از تجربیات کاربران ایران استخدام در خصوص روند مصاحبه های استخدامی را عیناً نقل کرده ایم، مجدداً خاطرم نشان میشویم که این توضیحات مربوط به سازمانی خاص بوده و ممکن است در سازمانی دیگر جزئی و یا کل آن متفاوت باشید و فقط جنبه آشنایی شما با کلیت روند مصاحبه استخدامی را دارد.

تجربه شماره (1) کاربران
دستورالعمل مصاحبه استخدام رو گیر اوردم . اطلاعاتی که در این دستورالعمل هست که بر طبق اون مصاحبه میکنن خلاصه ای ازشو براتون میزارم .
1- مصاحبه گرها 6 نفر هستند . (نماینده سازمان مدیریت ، دونفرکارشناس مصاحبه ، نماینده حفاظت اطلاعات ، رئیس اداره کل امور کارکنان ، نماینده تام الاختیار سازمان زندانها ) برای هر رشته شغلی هم ممکنه افراد متخصص دعوت بشن برای پرسیدن سوالات تخصصی ولی اعضای اصلی در روز مصاحبه این افراد که نام بردم هستند و اینها هستند که به شما امتیاز میدن .
2- یک فرم امتیاز دهی در دست هر عضو تیم مصاحبه کننده قرار داره که براساس شاخص هایی که در فرم نوشته با شما مصاحبه میکنن .
شاخص ها عبارتند از : 1- مهارت و دانش شغلی و تخصصی (که شامل همون سوالات تخصصی رشته تون میشه ) 2- میزان تسلط به زبان انگلیسی 3- شناخت حرفه 4- مهارت ارتباطی 5- انگیزه و علاقه به شغل 5-توان تطبیق و توسعه 6- توانمندیها
کل موارد مصاحبه شامل موارد بالا هست که نوشتم .
3- هدف از مصاحبه سنجش مهارت شغلی و تخصصی و میزان تسلط به زبان انگلیسی ، ویژگی های شخصیتی شامل : مهارت ارتباطی ،شناخت حرفه مورد درخواست و انگیزه و علاقه به شغل است .
4- در محل مصاحبه باید امکانات رفاهی از جمله اب آشامیدنی ، تغذیه مناسب ، چای و پذیرایی مختصر در اختیار داوطلبان قرار گیرد .
5- گروه مصاحبه کننده و ناظرین باید به نحوی عمل کنند که از تاثیر علایق شخصی ، سیاسی و وابستگی های گروهی و .. اجتناب شود .
6- پرسش ها بطور صریح و رسا مطرح می شود و از پرسش به شیوه بازجویی و همچنین از طرح سئواللات مربوط به عقاید شخصی اجتناب شود.
7-از اظهار نظر درباره منطقی یا غیر منطقی بودن توضیحات داوطلب در طول مصاحبه خودداری شود.
8- زمان مصاحبه هر داوطلب حداکثر 15 دقیقه می باشد .
9- مصاحبه تمام داوطلبان شغل بلافاصله و پشت سرهم انجام شود .
10- قبل از شروع به مصاحبه مدارک داوطلبین توسط رئیس اداره کل کارکنان یا نماینده وی کنترل شود در صورتی که مستندات کامل بوده و با مندرجات ثبت شده در سامانه مغایرت نداشته باشد و همچنین دارای شرایط احراز اعلام شده در آگهی استخدام مربوط باشد برابر فرم شماره 2 گواهی شود.
-مشخصات شناسنامه ای فرد از جمله نام ، نام خانوادگی، شماره شناسنامه ، کد ملی ، تاریخ تولد، تاریخ و محل صدور شناسنامه ،وضعیت تاهل
-مدارک و مستندات مربوط به داوطلبان بومی مطابق تعریف ارایه شده در ماده 1 بخشنامه شماره 9757/200/93 مورخ 19/7/93.
-مستندات مربوط به مدرک تحصیلی مندرج در آگهی ثبت نام
-مستندات مربوط به وضعیت نظام وظیفه برای آقایان
-مدارک دال بر ایثارگری برای اشخاصی که از سهمیه مربوطه استفاده نموده اند .
-مدارک مربوط به معلولین عادی
-نامه گواهی اشتغال از دستگاه محل خدمت با ذکر شناسه قرارداد ویژه شاغلین قراردادی
11-داوطلب باید هنگام مراجعه برای مصاحبه مدارک زیر را همراه داشته باشد :
-اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
-اصل وکپی کارت ملی
-اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی و مدرک ارایه شده در زمان ثبت نام
-اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم برای برادران
-اصل گواهی و مستندات مرتبط با ایثارگران
-اصل گواهی معلولیت از سازمان بهزیستی
-اصل گواهی اشتغال از دستگاه محل خدمت ویژه شاغلین قراردادی
-اصل مدارک و مستندات بومی بودن داوطلب
12-پس از ورود داوطلب به اتاق مصاحبه برای ایجاد فضای مناسب و آرامش به وی فرصت داده می شود تا بتواند با اعضای گروه مصاحبه کننده ارتباط برقرار نماید و سپس خود را بصورت مختصر معرفی نماید .
13-تا حد امکان مصاحبه با موارد مورد علاقه داوطلب و با سئوالات ساده تر شروع شود .
14-هریک از مصاحبه کنندگان مطابق با شاخص های تعیین شده در جدول شماره 2 این راهنما سوال های مورد نظر خود را مطرح می کنند .
15-اعضای گروه مصاحبه کننده با توجه به پاسخ داوطلب و توانایی وی در پاسخ دادن به سوال امتیاز مربوطه را در فرم شماره 2 قید و امضا می کنند.
16-در پایان مصاحبه تمام مستندات مربوط به فرآیند مصاحبه توسط مسئول حفاظت و اطلاعات سازمان پلمپ شده و در اختیار رئیس گروه مصاحیه کننده قرارداده می شود .
17-در پایان هر نفر میانگین امتیازهای کسب شده ک هتوسط اعضای گروه مصاحبه کننده به هر نفر داده شده است محاسبه و نتایج در فرم شماره 4 قید می شود و در پایان فردی که بیشترین امتیاز با لحاظ موارد در دستورالعمل را کسب نمود ه است . قبول نهایی اعلام شده و به گزینش سازمان معرفی می شود.
تجربه شماره (2) کاربران
اول فرم شماره یک
حضور و غیاب داوطلبان
بچه ها فرم شماره یک هست شما نام و نام خانوادگیتونو مینویسین همرا هبا کدملی و رشت هشغل و محلی که قبول شدین امضا میکنین.
این فرم برای هر فردی نیست
یه فرم کلی هست که هرکس روز مصاحبه میره مشخصاتشو مینویسه و امضا میکنه .
یعنی حاضر هستن همون فرم حضور و غیاب .
در آخر هم این فرم رو امور اداری کارکنان ور میداره برای اینکه ببینن کی بوده کی نبوده .
این از توضیح فرم شماره یک که زیاد چیزی نداره..
فرم شماره دو
فرم شماره دو گواهی تطبیق مدارک و مستندات هست .
که این فرم رو آقای براری و همکاران زحمتشو کشیدن قبلا و پر کردن .
فرم تطبیق مدارک هست .
برا کسایی که ندارن رو پرونده اینو روز مصاحبه هم پر میکنن .
ولی اکثرن پر شده براشون
این فرم به شما مربوط نیست به امور اداری مربوط هست که باید مدارک شما رو چک کنن طبق این فرم و امضا کنن و تایید کنن که شما شرایط آگهی آزمون رو دارین .
فرم شماره 3
فرم شماره فرم بدبختی یا خوشبختی شماست
چون این فرم فرم امتیاز دادن به شماست .
در اختیار مصاحبه کنندگان هست .
به شما طبق معیارهایی که در پست قبل گفتم امتیاز میدن .
طبق همون شاخص ها سوال میکنن امتیازشو تو ای فرم بهتون میدن .
طبق همون هفت آیتم پست قبلی که نوشتم .
فرم شماره 4
فرم جمع امتیازات شما هست .
فرم شماره 3 رو که تمام اعضای مصاحبه کننده پر کردن و در اخر به شما امتیاز دادن رو در فرم شماره 4 وارد میکنن . مثلا نفر اول مصاحبه کننده به شما 1800 داده نفر دوم 2000 داده نفر سوم 1500 داده .
فرم شماره 4 فرمی هست که این امتیاز هادرونش نوشته میشه و با هم جمع میشن تا امتیاز شما از مصاحبه بدست بیاد .
مثلا تو بخش مهارت و دانش شغلی اعضا به شما 12 و 14و16 امتیاز دادن اینا با هم جمع میشه و در کادر مربوط به مهارت در فرم شماره 4 نوشته میشه تو کادر شماره 4 مهارت مینویسن 42 امتیاز از مهارت گرفته . به این شکل
فرم شماره 5
فرم شماره 5 دارای جدول هست . مشخصات شما و باقی داوطلبا توش مینویسن . +امتیاز آزمون شما + امتیاز مصاحبه +امتیاز قراردادی+ضریب بومی +سهمیه 5% ایثارگران +سهمیه 25% ایثارگران +سهمیه 3% معلولین = جمع امتیاز کسب شده توسط شما که امتیاز نهایی شما هست.
امتیاز نهایی شما با سایر افراد مقایسه میشه و هرکی امتیاز بیشتری داشت قبول شده هست .
تمام این مراحل که گفتم طی شد نتیجش تو فرم شماره 5 مینویسن و امتیاز نهایی شما بدست میاد و معلو ممیشه کی بیشترین امتیاز رو گرفته و قبول شده نهایی معرفی میشه برا گزینش .

صفحات مرتبط

منبع: ایران استخدام

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=1360961
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
ای نماد
نظرات کاربران 1k