• ۱۴۰۵/۰۵/۲۰
  • 14 نظر «نمایش»

مطالبه ساماندهی نیروهای شرکتی به مجلس رسید

مطالبه ساماندهی نیروهای شرکتی به مجلس رسید

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 14 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

درخواست نمایندگان نیروهای شرکتی برای پایان تبعیض مزدی

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری مهر، نمایندگان نیروهای شرکتی خواستار اجرای مطالبه ساماندهی نیروهای شرکتی شدند.

نمایندگان نیروهای شرکتی طی نشستی با رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی به ساماندهی، امنیت شغلی و رفع تبعیض مزدی این کارگران شدند.

در نشستی تخصصی با حضور رحمت‌الله نوروزی، رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی، جمعی از نمایندگان کارگران شرکت‌های پیمانکاری و نیروهای شرکتی، مهم‌ترین مشکلات حقوقی، دستمزدی، بیمه‌ای و امنیت شغلی این گروه از کارگران بررسی شد.

در این نشست، نمایندگان کارگری ضمن تشریح آثار منفی نظام پیمانکاری بر وضعیت معیشت و ثبات شغلی نیروهای متخصص، بر ضرورت تسریع در تعیین تکلیف طرح ساماندهی کارکنان و حذف واسطه‌های غیرضروری در روابط کار تأکید کردند.

بهروز بهنیا، رئیس کانون سراسری انجمن‌های صنفی کارگران پیمانکاری مخابرات ایران، به نمایندگی از حدود ۴۰ هزار کارگر پیمانکاری مخابرات به بیان مشکلات حقوقی، دستمزدی، بیمه‌ای و فقدان امنیت شغلی کارگران پرداخت.

وی با اشاره به مسائل ایجاد شده از سوی شرکت‌های پیمانکار برای نیروهای متخصص شرکتی مخابرات، خواستار پایان‌ دادن به تبعیض در پرداخت‌ها، برخورداری برابر از مزایا و ایجاد امنیت شغلی برای این نیروها شد.

همچنین مازیار گیلانی‌نژاد از سندیکای کارگران فلزکار و نماینده بخشی از نیروهای شرکتی، مشکلات و معضلات کارگران تحت پیمانکاری، به‌ویژه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را تشریح کرد.

وی بر لزوم اصلاح ساختار پیمانکاری، نظارت مؤثر بر اجرای قانون کار و جلوگیری از تضییع حقوق نیروهای شرکتی تأکید کرد.

در ادامه، علیرضا ملکی، رئیس تعاونی و عضو انجمن صنفی کارگران تاکسیرانی فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی(ره)، با تشریح شرایط دشوار کار رانندگان فرودگاهی در پی کاهش فعالیت‌های پروازی و شرایط ناشی از جنگ‌های اخیر، خواستار توجه فوری به وضعیت معیشتی این کارگران شد.

وی همچنین احیا و توسعه تعاونی‌های مصرف کارگری را یکی از راهکارهای مؤثر برای حمایت از خانوارهای کارگری در شرایط سخت اقتصادی دانست.

در این دیدار، نوروزی رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی با شنیدن دغدغه‌ها و مطالبات نمایندگان کارگری، بر پیگیری مسائل مطرح‌ شده از مسیرهای قانونی و پارلمانی تأکید کرد. نمایندگان صنوف مختلف نیز ساماندهی نیروهای شرکتی، حذف شرکت‌های واسطه، تضمین امنیت شغلی، رفع تبعیض مزدی و بیمه‌ای و اجرای کامل حقوق قانونی کارگران را از مطالبات فوری جامعه کارگری عنوان کردند.

ورود به صفحه طرح ساماندهی کارکنان دولت

ورود به صفحه تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

منبع: خبرگزاری مهر

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3107668
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 14