• ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
  • 21 نظر «نمایش»

پایان پرداخت واسطه ای حقوق نیروهای شرکتی!

پایان پرداخت واسطه ای حقوق نیروهای شرکتی!

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 21 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

لزوم اجرای ساماندهی نیروهای شرکتی با پرداخت مستقیم

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری دانشجو، رییس سازمان اداری و استخدامی کشور از پایان پرداخت واسطه ای حقوق نیروهای شرکتی با اجرای ساماندهی نیروهای شرکتی خبر داد.

بر اساس قول شفاهی رییس سازمان اداری و استخدامی کشور قرار است که بدون نیاز به مصوبه، ۷۰ درصد این برنامه بر اساس برنامه هفتم اجرایی کند و پرداخت حقوق مستقیما به حساب نیرو‌های شرکتی انجام شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حمیدرضا حاجی‌بابایی، عصر سه شنبه در حاشیه کلنگ زنی ساختمان شهرداری ایوان‌کی شهرستان گرمسار، در گفت‌و‌گویی با تاکید بر ضرورت ساماندهی ارز ترجیحی، افزود: مجلس و دولت دنبال حذف ارز ترجیحی نیستند، بلکه هدفشان این است که این ارز از دست دلال‌ها خارج و به مردم اختصاص یابد و پرداخت آن ساماندهی شود.

وی افزود: سال‌ها ارز ترجیحی در قالب نهاده‌ها به گروه خاصی داده می‌شد؛ مثلا سال گذشته ۱۸ میلیارد دلار، سال قبل ۱۴ میلیارد دلار و امسال حدود ۱۲ میلیارد دلار تخصیص می‌یافت، اما با وجود این ارزها، قیمت‌ها در بازار همچنان بالا بود و مردم آن‌گونه که انتظار می‌رفت از نتایج این ارز ترجیهی بهره‌مند نمی‌شدند.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه این واسطه گری به حدی بود که دلالان با نوسانات ارزی قیمت را سریعا بالا می‌بردند، ادامه داد: دولت قصد داردارز را از صحنه حضور دلالان حذف کند سپس به ریال تبدیل و مستقیما در اختیار مردم قرار دهد و این اقدام به صورت کالا برگ خواهد بود.

وی با بیان اینکه امیدواریم پس از مصوب شدن طرح کالا برگ در طول یک سال قیمت آن ثابت بماند و به میزان نیاز مردم توزیع شود تا همه یا دست‌کم هشت دهک جامعه از آن بهره‌مند شوند، یادآور شد: در لایحه بودجه ۱۴۰۵، اولویت اصلی مجلس معیشت مردم است و تلاش می‌کنیم آن را تامین کنیم.

وی همچنین به موضوع تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی اشاره کرد و گفت: مصوبه‌ای در این زمینه داشتیم، اما مغایر با اصل ۷۵ قانون اساسی شناخته شد و نشان می‌دهد که به زودی انجام نخواهد شد.

وی یادآور شد: برای حل این مشکل، جلسه‌ای در کمیسیون تلفیق برگزار شد و نمایندگان حضور داشتند و معاون رییس‌جمهور ایران و رییس سازمان اداری و استخدامی کشورقول داد که بدون نیاز به مصوبه، ۷۰ درصد این برنامه بر اساس برنامه هفتم اجرایی کند و پرداخت حقوق آن مستقیما به حساب نیرو‌های شرکتی انجام شود.

وی با بیان اینکه با این اقدام برده داری نوین پایان می‌یابد تاکید کرد: هدف این است که سیستم واسطه‌گری و پرداخت‌های غیرمستقیم پایان یابد و درصد زیادی از مشکل نیرو‌های شرکتی حل شود و امیدواریم شرایط برای تبدیل وضعیت آنان فراهم و حقوق قانونی این نیرو‌ها در سراسر کشور تامین شود.

ورود به صفحه طرح ساماندهی کارکنان دولت

ورود به صفحه تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

منبع: خبرگزاری دانشجو

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3062255
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 21