• ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
  • 4 نظر «نمایش»

گام های نهایی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

گام های نهایی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

  • بروزرسانی:
  • دیدگاه: 4 (نمایش)
  • دیدگاه‌های منتظر: ۰ دیدگاه
اطلاعات بیشتر

ساماندهی نیروهای شرکتی وارد مرحله اجرا شد!

 

به گزارش ایران استخدام و به نقل از خبرگزاری فارس، موضوع ساماندهی و تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در گام های نهایی قرار دارد.

مطالبه ساماندهی نیروهای شرکتی، سرانجام به طرح مشترک دولت و مجلس برای پرداخت مستقیم حقوق کارکنان بدون واسطه‌ شرکت‌ها منجر شد.

گروه سیاسی خبرگزاری فارس: در ماه‌های اخیر، موضوع ساماندهی نیروهای شرکتی در دستگاه‌های دولتی به یکی از مطالبات جدی تبدیل شده است. ذر همین راستا نیز در سامانه «فارس من» خبرگزاری فارس، پویش‌های متعددی با هدف حل مشکلات نیروهای شرکتی به ثبت رسیده که همگی بر ضرورت اصلاح وضعیت استخدامی، رعایت حقوق قانونی کارکنان و ایجاد عدالت در نظام اداری تأکید دارند.

در یکی از این پویش‌ها آمده است که «ساماندهی نیروهای شرکتی و حجمی ادارات دولتی ضروری است تا مشکلات و ابهامات مربوط به وضعیت استخدامی آنها حل شود و حقوق قانونی این کارکنان رعایت گردد. این اقدام موجب بهبود کارایی و عدالت در نظام اداری خواهد شد.»

قالیباف: معتقدیم تغییر وضعیت نیروهای شرکتی بار مالی برای دولت نداردبا این حال برخی معتقد بودند که ساماندهی نیروهای شرکتی برای دولت بار مالی خواهد داشت. این موضوع در کنار مطالبه نیروهای شرکتی برای حل مشکلات خود، با واکنش مجلس نیز همراه بوده است. محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در پنجم آبان‌ماه سال جاری در این‌باره گفت که «معتقدیم این تغییر وضعیت بار مالی برای دولت ندارد. پیگیر هستیم اشکالی که در این رابطه پیش آمده برطرف کنیم»

گام دولت برای حل مشکل با پیگیری‌های صورت گرفته به نظر می‌رسد اکنون دولت نیز در مسیر حل این مسئله گام برداشته است. علاالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، در حاشیه نشست اخیر هیأت دولت از بررسی طرحی برای ساماندهی نیروهای شرکتی و پرداخت مستقیم حقوق آن‌ها خبر داد.رفیع‌زاده با اشاره به گفت‌وگوی خود با رئیس مجلس اظهار داشت: «آقای قالیباف تأکید کردند که برای ساماندهی نیروهای شرکتی نیازی به بودجه جدید نیست و باید این مسئله بالاخره تعیین تکلیف شود. در همین راستا، این هفته نیز جلسه‌ای خواهیم داشت تا راه‌حلی عملی برای این موضوع پیدا کنیم.»

به گفته وی، یکی از پیشنهادهای مطرح‌شده در مجلس با پیگیری حاجی‌بابایی، مبتنی بر پرداخت به ذی‌نفع نهایی است؛ بدین معنا که «به‌جای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی، همان مبلغی که دولت به شرکت‌ها پرداخت می‌کند، مستقیماً به حساب نیروی شرکتی واریز شود تا واسطه‌گری شرکت‌ها حذف گردد.»رئیس سازمان اداری و استخدامی تأکید کرد که هدف از اجرای این طرح، افزایش شفافیت در پرداخت‌ها، کاهش نارضایتی نیروهای شرکتی و جلوگیری از سوءاستفاده شرکت‌های واسطه‌ای است.به این ترتیب، به‌نظر می‌رسد پیگیری‌های هم‌زمان مردم، مجلس و دولت برای ساماندهی نیروهای شرکتی، به مرحله تصمیم‌گیری نهایی نزدیک شده و انتظار می‌رود در هفته‌های آینده گام عملی در جهت حل این مطالبه جدی برداشته شود.

ورود به صفحه تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

ورود به صفحه طرح ساماندهی کارکنان دولت

منبع: خبرگزاری فارس

اگر دیدگاهی درباره این آگهی دارید میتوانید از طریق فرم زیر دیدگاه خود را در سایت درج کنید.

  • امکان تأیید نظرات سیاسی وجود ندارد.
  • امکان تایید نظراتی که حاوی اخبار غیر قابل تأیید از طریق خبرگزاری های معتبر می باشند، وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظراتی که حاوی اطلاعات تماس شخصی افراد و یا ID شبکه های مجازی ارتباطی می باشند وجود ندارد.
  • امکان تأیید نظرات کاربرانی که به هر طریقی قصد مأیوس کردن سایرین را دارند وجود ندارد.
  • هرگونه تحریک، تحقیر و کنایه به سایر افراد (مسئول و غیر مسئول) غیر مجاز می باشد.
  • امکان هماهنگی برای هرگونه ملاقات حضوری چه به صورت دسته جمعی و چه فردی توسط کاربران سایت وجود ندارد.

https://iranestekhdam.ir/?p=3035338
ابتدای صفحه
مختصری درباره ایران استخدام

سایت ایران استخدام در تاریخ ۱۳۹۱/۱/۱۰ راه اندازی شد و با تلاش گروهی و روزانه مدیران و نویسندگان خود در جهت تبدیل شدن به مرجع بروز آگهی های استخدامی گام برداشت. سعی همیشگی همکاران ما ارائه مطلوب و با کیفیت آگهی های استخدامی خدمت بازدیدکنندگان محترم این سایت بوده است. ایران استخدام به صورت مستقل و خصوصی اداره می شود و وابسته به هیچ نهاد و یا سازمان دولتی نمی باشد، این سایت تنها منتشر کننده ی آگهی های استخدامی بوده و بنابراین لازم است که بازدید کنندگان محترم سایت خود نسبت به صحت و سقم اخبار منتشر شده در آن هوشیار باشند.

نماد اعتماد الکترونیکی
نظرات کاربران 4